پرش به محتوا
جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • فارسی
  • English
  • Türkçe
  • العربية
  • پښتو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
    • پیشینه گروه
    • سخن مدیر عامل
    • تماس با ما
  • محصولات
    • کاغذ فلوتینگ
    • کاغذ تست لاینر
    • کاغذ لاینر
  • واحد ها
    • تضمین کیفیت
    • تولید
    • ایمنی
    • آموزش
    • فروش
      • چارت سازمانی
  • محیط زیست
  • گالری
    • عکس
    • فیلم
    • کاتالوگ
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
    • پیشینه گروه
    • سخن مدیر عامل
    • تماس با ما
  • محصولات
    • کاغذ فلوتینگ
    • کاغذ تست لاینر
    • کاغذ لاینر
  • واحد ها
    • تضمین کیفیت
    • تولید
    • ایمنی
    • آموزش
    • فروش
      • چارت سازمانی
  • محیط زیست
  • گالری
    • عکس
    • فیلم
    • کاتالوگ

شرکت صنایع کاغذ سازی نیل گرمسار

تولید کننده کاغذ تست لاینر و فلوتینگ در ایران

نشاسته چیست؟

  • خانه
  • نشاسته چیست؟

نشاسته چیست؟

  • nilco
  • مقالات

پودر نشاسته چیست؟

نشاسته (starch)، یک ماده شیمیایی سفید، از جنس کربوهیدرات پلیمری، دانه ای و آلی است که توسط همه گیاهان سبز تولید می شود. در واقع نشاسته زنجیره ای متصل به هم از مولکول های قند است. این پودر نرم، سفید و بی مزه، در آب سرد، الکل یا سایر حلال ها نامحلول است. فرمول شیمیایی نشاسته (C6H10O5)n است. این ماده جزء مهمی از برنج، ذرت، گندم، لوبیا، سیب زمینی و بسیاری از غذاهای گیاهی دیگر را تشکیل می‌دهد.

در دانه‌ها، غده ها و سایر قسمت های گیاهان وجود دارد و جزء مهمی از برنج، ذرت، گندم، لوبیا، سیب زمینی و بسیاری از غذاهای گیاهی دیگر را تشکیل می دهد. در واقع نوعی پلی ساکارید متشکل از مونومرهای گلوکز است که در پیوندهای α ۱،۴ به هم متصل شده اند. ساده ترین شکل نشاسته، پلیمر خطی آمیلوز و شکل منشعب آن آمیلوپکتین است.

تاریخچه

نشاسته از ۱۰۰۰۰۰ سال پیش شناخته شده و مورد استفاده قرار گرفته است. اعتقاد بر این است که در آماده سازی مواد غذایی، مانند تهیه نان و یا غذاهایی مثل فرنی استفاده می شده است. این فرضیه بر اساس ابزار سنگی کشف شده از غارهای قدیمی است. این ابزار احتمالاً برای تراشیدن و آسیاب کردن دانه های نشاسته سورگوم وحشی استفاده می شد.

این مشاهدات دانشمندان را بر آن داشت تا تصور کنند که گنجاندن نشاسته در رژیم غذایی انسان های اولیه ماقبل تاریخ در ساواناها و جنگل های آفریقا کیفیت رژیم غذایی را بهبود بخشیده است. پردازش غلات به یک غذای اصلی تغییر رژیم غذایی ماقبل تاریخ را نشان می دهد و اعتقاد بر این است که گامی مهم در تکامل انسان است. این کلمه ممکن است از انگلیسی قدیمی stearc به معنی قوی و خشن آمده باشد که به نوبه خود ممکن است ریشه آلمانی داشته باشد.

به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه

برنامه نویس سایت

مارس 17, 2024 بدون دیدگاه

مدیریت بازرگانی

مارس 17, 2024 بدون دیدگاه

اهم اقدامات زيست محيطی شرکت

مارس 11, 2024 بدون دیدگاه

اهميت زيست محيطی بازيافت کاغذ

مارس 11, 2024 بدون دیدگاه

دسته بندی ها

دسته‌ها
  • آموزش
  • دسته‌بندی نشده
  • کاغذ نیل
  • محصولات
  • مقالات
  • منابع انسانی

برچسب ها

برچسب‌ها
کاغذ سازی کاغذ نیل

.اطلاعات تماس

  • گرمسار، شهرک صنعتی فجر، خیابان ارکیده شرقی، شرکت کاغذ نیل
  • 34553366 -023
  • 09129348040
  • info@nilco.ir
Instagram Youtube icon--white

.اطلاعات تماس

  • پاسداران، گلستان پنجم، پلاک 240،واحد 7،کاغذ نیل
  • 021-26474486
  • 09121650277
  • info@nilco.ir

.محصولات

  • کاغذ فلوتینگ
  • کاغذ تست لاینر
  • کاغذ لاینر

طراحی سایت توسط ایپک